![]() ![]() Svampomelett![]() En riktig trevlig lunch i all enkelhet. Du behöverReceptet är för 2 personer. Svampstuvning
Omelett
Gör så här:Börja med att göra svampstuvningen. Skiva champinjonerna. Smält smöret i en stekpanna och fräs sedan löken och champinjonerna på medelhög värme tills champinjonerna har släppt sin vätska. Tillsätt grädde, salt och svartpeppar, sänk värmen och låt puttra i 3-4 minuter. Ställ åt sidan. Vispa äggen tillsammans med vatten, salt och svartpeppar. Hetta upp smöret i en stekpanna. När smöret börjar få färg är det dags att hälla i omelettsmeten. Sänk värmen och låt omeletten precis stanna på ovansidan. Vänd omeletten försiktigt och låt den få färg även på undersidan. Stjälp upp omeletten på ett fat, fyll den med svampstuvningen och vik den dubbel över fyllningen. ![]() ![]() ![]()
|
|